Verdiepingshoge gasbeton panelen

Romme Afbouw plaatst verdiepingshoge gasbetonpanelen in zowel droge als natte ruimtes. Dit in de standaardmaten 7 of 10 centimeter dik. Door het plaatsen van deze panelen kunt u de indeling van de ruimte zelf bepalen.

Alle wanden binnen in een woning of kantoor of ander gebouw kunnen worden opgebouwd uit verdiepingshoge gasbeton panelen.

Deze snelle en slimme oplossing is prijsbewust, maar toch met kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. 

Dit gasbeton is een uniek bouwmateriaal.
  • Het is sterk maar toch licht van gewicht
  • ​Het isoleert thermisch, slaat warmte op en geeft het weer af
  • Brandwerend én ongevoelig voor vocht
  • Milieubewust geproduceerd en kan worden hergebruikt ​

​Ook voor het bouwproces kennen deze gasbeton panelen diverse voordelen op het gebied van efficiency en kostenbesparing.
  • De panelen kunnen in de ruwbouwfase worden gemonteerd
  • Door het lichte gewicht makkelijk te plaatsen
  • Het gladde oppervlak zorgt voor eenvoudige afwerking
  • Levering op maat dus weinig afval op de bouw

Voor de klant zorgt een gasbeton paneel daarnaast ook nog voor comfortkwaliteit en een hoog afwerkingsniveau.
Gasbeton of cellenbeton
Verdiepingshoge gasbeton panelen
De verdiepingshoge gasbeton (of cellenbeton) panelen zijn gemaakt van kalk, zand en cement. Door het toevoegen van een klein beetje aluminium- poeder onstaat een grote hoeveelheid cellen waarin lucht zit opgesloten. Deze lucht zorgt onder andere voor warmte-isolatie, vocht ongevoeligheid en geluidsisolatie. 

Warmte isolatie
Stilstaande lucht in de panelen zorgen voor de hoogst mogelijke isolatiewaarde in een steenachtig bouwmateriaal. Daarbij slaat het materiaal warmte op en geeft het weer geleidelijk af. 

Vocht
Het materiaal is ongevoelig voor vocht en daarom zeer goed te gebruiken in natte ruimtes. Bovendien slaat het ook vocht op en geeft het weer vocht af, waardoor het vochtklimaat in een ruimte beheerst wordt. 

Geluidsisolatie 
Gasbeton panelen hebben zeer goede geluidswerende en -isolerende eigenschappen. 

Naast verdiepingshoge gasbeton panelen kunt u ook gebruik maken van gipsblokwanden van hetzelfde materiaal. Door de flexibiliteit zijn gipsblokken bijvoorbeeld geschikt voor kleinere ruimtes. 

Wilt u meer weten over mogelijke toepassingen van verdiepingshoge gasbeton panelen? Neem dan vooral contact met ons op, wij staan u graag te woord!