Uw specialist in buitengevels

Romme Afbouw heeft jarenlange ervaring met buitengevels en is hierdoor een betrouwbare partner. Van één buitenmuur tot groot woningbouwproject, wij hebben een breed assortiment sierpleisters, lijsten en andere cementgebonden producten voor buiten.

specialist in buitengevels stukadoorswerkOnze specialisten brengen het product vakkundig aan, werken volgens ambachtelijke technieken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikke- lingen. De uiteindelijke afwerking wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant. 

Echt vakmanschap

Buitenstucwerk is mogelijk in alle denkbare kleuren en structuren. De diversiteit in materialen en producten wordt steeds groter.

uw specialist in stucwerk buitengevelsKennis van materiaal, toepassing en duurzaamheid van het materiaal is een belangrijk uitgangspunt van de werkzaamheden. 

Elk detail wordt van tevoren bekeken en goed doordacht uitgevoerd. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de aansluiting op kozijnen, vensterbanken en lekdorpels.

Wij kijken niet alleen naar de gevel zelf, maar ook naar de omgevingsfactoren. Ligging, luchtkwaliteit en weersomstandigheden hebben invloed op de kwaliteit van de gevel.
Uitvoering en advies
Door hier rekening mee te houden in de producten en technieken die we gebruiken worden de kosten voor onderhoud in de toekomst zo laag mogelijk gehouden.

stukadoorswerk buitengevelsOm de kwaliteit van onze diensten nog meer te verbeteren werken wij samen met een onafhankelijk adviesbureau. Wij zien dit als extra service naar de klant.

Bij elk gevelproject voeren zijn een voorinspectie uit met een adviesrapport over de staat van de gevel. Dit bespaart veel tijd en geld en resulteert in een zeer efficiënte voorbereiding en begeleiding bij gevelprojecten.

Garantie

Ook alle werkzaamheden aan buitengevels vallen onder onze garantie.

       

Gevelisolatie & Onderhoudscontracten

>> Lees meer over gevelisolatie
>> Lees meer over onze onderhoudscontracten