Stucwerk in de badkamer

Stucwerk in de badkamer is een steeds meer gebruikt alternatief voor het reguliere tegelwerk. Het geeft een prachtig effect, van heel erg strak tot robuust en natuurlijk. Deze trend is pas de laatste jaren ontstaan en niet veel mensen hebben stucwerk in de badkamer. Kiest u hiervoor dan heeft u pas echt iets unieks.

Stukadoorswerk in de badkamer

In de badkamer is het stucwerk het meest geschikt voor niet constant waterbelaste gedeeltes, zoals muren, plafonds of de ombouw van de badkuip of wastafel. Binnen in de douche is hiervoor dus minder geschikt. Mocht u dit toch willen laten stukadoren vraagt dit speciale aandacht.

Voor stukadoorswerk in de badkamer gebruiken we speciale waterafstotende afbouwmaterialen. Deze bijzondere materialen worden vaak aangebracht in natuurlijke kleuren, wat voor een mooie, rustgevende sfeer zorgt.
Kosten van stucwerk in de badkamer

De kosten zijn afhankelijk van materiaal, prijs per vierkante meter en natuurlijk door welk bedrijf u dit laat uitvoeren.

Een professionele stukadoor is zeker voor het stukadoren van uw badkamer een echte must. Een badkamer stucen is namelijk echt een vak apart.

De betreffende stukadoor moet kundig en ervaren zijn om scheuren en vochtplekken te voorkomen. Zonder de juiste opbouw en techniek zal de waterdichtheid niet optimaal zijn. Echt vakwerk dus!

Uw badkamer laten stukadoren?

Uw badkamer stukadoren door het STUKenzo stukadoorsteam?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.