Renovatie monumentale panden

In onze dagelijkse praktijk komen wij geregeld tegen dat oude panden bij renovatieprojecten net zo behandeld worden als bijvoorbeeld nieuwbouw. Maar juist bij een ouder pand komt
zóveel meer kijken!

Botsende materialen
Vroeger gebruikte men andere materialen en methoden dan nu. Dit botst vaak met onze nieuwe materialen en handelingen, met als gevolg afbrokkelend stucwerk, onderliggende problemen die ineens naar boven komen en kwalitatief onder de maat stucwerk. Voor een goed resultaat is het bij dit soort panden van belang om een echte vakman in te schakelen.

Specialist in oude en monumentale panden
Romme Afbouw B.V. is een stukadoors- en afbouwbedrijf met een jarenlange ervaring en expertise op het gebied van oude panden, monumentale panden en renovatieprojecten. Al onze medewerkers zijn specialisten die intern worden opgeleid. Ook extern blijven wij telkens nieuwe kennis opdoen, zodat onze werkzaamheden helemaal up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen. 

Investeren in kennis
Daarom ook onze keuze om een samenwerking aan te gaan met Gevelsupport. Op deze manier kunnen wij de klant de extra service aanbieden van een onafhankelijke partij. Door ons goede contact met Gevelsupport blijven de lijnen kort en is de communicatie naar u, onze klant, optimaal.
Daarom Romme!
• Advies op maat
Er wordt in kaart gebracht wat er moet gebeuren aan renovatiewerk, met extra aandacht voor het detecteren van onderliggende gebreken.

• Echte specialisten
Uw project is bij ons in handen van experts die weten wat echt vakmanschap inhoudt.

• Kundige begeleiding gedurende het gehele traject
Wij zorgen ervoor dat alles met betrekking tot het stucwerk tot in de puntjes geregeld wordt.

• Onderhoud
Door onze kennis en ervaring zorgt ons onderhoudsadvies voor jarenlang plezier van het geleverde werk.



>> Lees hier over de renovatie van Kasteel Lunenburg