Erkend leerbedrijf

Romme Afbouw BV is een erkend leerbedrijf met gediplomeerde leermeesters. We begeleiden leerlingen op de weg naar het stukadoorsvak.

Opleiden van jonge stukadoors

Het begint met enthousiasme en de juiste instelling. Onze leermeesters begeleiden de leerlingen in de praktijk. Als erkend leerbedrijf voelen wij ons verplicht de leerlingen goed te begeleiden zodat zij uiteindelijk hun diploma halen. Het opleiden van jonge stukadoors gebeurt in nauwe samenwerking met de reguliere opleiding Savantis en het samenwerkingsverband STUC werk en leren in Rosmalen. 

STUC werk en leren

Door onze werknemers voortdurend bij te scholen en onze aankomende stukadoors binnen het bedrijf op te leiden, kunnen wij onze kwaliteit en service handhaven en garanderen. Het vakmanschap wordt op deze manier behouden en de kennis wordt uitgebreid.

Pascal Romme is mede-oprichter en sinds de oprichting voorzitter van STUC werk en leren.
 


Naast het opleiden van echte vaklieden voor onze eigen branche, zijn wij ook breder maatschappelijk actief. Bekijk voor meer informatie de pagina onze bijdrage
MVO
Social Returning
In het kader van 'Social Returning' wordt van bedrijven steeds vaker gevraagd dat zij mensen met een lastige positie op de arbeidsmarkt een plaats geven binnen het bedrijf. Ook leerlingen in opleiding voor stukadoor en wand- en plafondmontage behoren tot deze doelgroep.

Certificaat MVO
STUC werk en leren is voor de bedrijfstak ‘Stukadoren en afbouw’ onze partner in deze maatschappelijke ontwikkeling. Door leerlingen een plaats aan te bieden binnen ons bedrijf voldoen wij aan de ‘Social return’ verplichting. Wij hebben hiervoor een certificaat ontvangen dat we kunnen verstrekken aan geïnteresseerde opdrachtgevers.

certificaat mvo