StucKeur

Stukadoorswerk is werk weggelegd voor specialisten. Bedrijven met het stuckeurmerk beschikken over specialistische en technische kennis. Via de stichting Afbouwkeur worden deze vaardigheden voortdurend up-to-date gehouden.

Jaarlijks wordt ieder stuckeur-bedrijf nauwkeurig getoetst. Onafhankelijke controleurs kijken zowel naar de technische als naar de administratieve aspecten van het werk. Tijdens de controles worden bedrijven ook bijgepraat over de actuele wet- en regelgeving.

Een stuckeur-bedrijf werkt met marktconforme prijzen en levert altijd een goed onderbouwd advies. Dit alles geeft u als klant de zekerheid dat u te maken heeft met een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf.  


Topscores
De afgelopen jaren heeft Stukadoors- en afbouwbedrijf Romme BV boven de 900 punten gescoord, het maximaal te behalen punten is 1000. In 2010 hadden we zelfs een score van 927 punten, met de opmerking van de controleur dat Stukadoors- en Afbouwbedrijf Romme BV tot één van de best scorende bedrijven behoort. En dat is iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn.

   


Terug >>