Buitenstucwerk en buitenpleister

Of het nu gaat om één muur in de tuin of een heel huis of project, wij hebben een breed assortiment aan sierpleisters, lijsten en andere cementgebonden producten voor buiten.

Buitenstucwerk en buitenpleister laten aanbrengen?

Buitenwerk of buitenpleister aanbrengen is mogelijk in verschillende kleuren en structuren. Van een muur in de tuin die u graag wit of in kleur gepleisterd wil hebben, tot het pleisteren van uw hele huis. Elk detail wordt van tevoren bekeken en goed doordacht uitgevoerd. Daarbij valt te denken aan aansluiting van kozijnen, vensterbanken, lekdorpels en dilataties.

De uiteindelijke afwerking wordt afgestemd op uw wensen. Wij houden rekening met de omgeving van het project, bijvoorbeeld midden in de stad of juist een bosrijk gebied. Dit alles zorgt er mede voor dat in de toekomst de kosten voor het onderhoud van het buitenwerk zo laag mogelijk gehouden worden. 


Buitenstucwerk en pleister gekeurd

Aangebracht buitenstucwerk wordt desgewenst gekeurd door onafhankelijk adviesbureau Gevelsupport. Dit bureau kan aan het begin, tussentijds en aan het eind van het project keuringen verrichten. Verder kunt u als u dat wilt om de twee jaar uw buitenwerk laten keuren om zo eventuele schades voorkomen. Door dit systeem van keuringen zijn wij automatisch op de hoogte van de beste oplossingen en ontwikkelingen op het gebied van schadepreventie en schadeherstel.